• mousee
    #9
    Alma nem hiszem hogy ilyet kiad, ipad-hoz veszel egy smartcovert, meg egy BT alma billt, és kész a hibrid. Van rá iwork, amit most gőzerővel megint fejlesztenek (felhőbe próbálkoznak vele).

    BTW én egyre kellemesebbeket csalódok a win8-ba. Most raktam fel haveromnak egy ős laptopra (acer extensa 5200), és tempóban köröket ver a leváltott XP-re. Gyorsabban butul, programok fürgébben töltenek be, kevésbé gyilkolja az akksit (kb halott akksi, xp-vel ment 20 percet, 8-assal 2 perc híján a dupláját bírta :D), neki bejön a csempés felület is. Lényeg mi lényeg, a rendszer nem rossz, csak per pill akinek van egy jól működő win7-e, és tetszik az aero kinézete, plusz sírógörcsöt kap a csempéktől, az nem fogja leváltani. És qrvára igaza is van.

    Ontopik: A hibridek rétegtermékek. A legtöbb ember nem szereti tapicskolni a laptopját, mert nem kényelmes. Sok helyen külső monitorral dolgoznak, azt tapicskolni még kényelmetlenebb lenne (tény, végre nem lennének a hivatásos kockák ilyen testileg offok, kicsit kiegyensúlyozódna a 37 kilós ropik, és a 137 kilós kevésbé ropik közötti arány :D).
    De ettől függetlenül szerintem halott a koncepció. Aránytalanul drága, ahogy írták is előttem páran, egy hibrid árából kijön egy jó gép, és egy jó tablet. Ezen felül kb ezerből egy embernek jön be, a többi nagy ívben sz.rik rá. Plusz ezek a forgatható kijelzők se a legjobb dolgok, pár év alatt megfárad az anyag, recseg, ropog, törik... gondoljatok csak a jelenlegi pár éves laptopok elfáradt zsanérjaira.

    #7 pont a SL-t emlegetni, amiről már az MS is kijelentette hogy nem foglalkozik vele többé... okkké...