• wraithLord
    #16
    Én számítógép téren inkább csak a formátumban várok változást. Kezdetben csak asztali PC-k voltak; nagy ház, mellé monitor, billentyűzet, egér. Aztán jöttek a laptopok, aminél már a billenyűzet alatt volt maga a gép, volt beleépítve mutatóeszköz, és a képernyő szolgált "fedélként".
    Most pedig már olyan gépek is vannak, amik esetében a kijelző mögött van maga a gép, a fizikai billentyűzet és a mutatóeszköz opcionális, mert a képernyő tapogatásával is lehet ezeket helyettesíteni.
    Egyre kompaktabbak és hordozhatóbbak, amelynek persze megvannak a maga hátrányai is. De pont a teljesítmény az, ami idővel fejlődik.

    Persze az operációs rendszert is igazítani kell az új beviteli módokhoz, de nekem ennyi pont elég lenne. Nem kell intuitív csili-vili operációs rendszer, amivel gyakorlatilag megmondják, hogy nekem mi a jó, és semmire sem tudom használni. Csak egy kompaktabb, a kivitelezéséből adódóan szélesebb körben használható PC-re van/lenne szükségem, ami neadjisten idővel kiváltja mind teljesítmény tekintetében, mind felhasználásban az asztali PC-t és(/vagy) a notebookot (is). (Pl. hordozhatóbb, mint a laptop, nem szükséges nyitogatni, letenni valahova stb. Viszont asztali gépként is lehet használni, és ilyenkor egy dokkoló/állvány, billentyűzet és egér várja az asztalon.)

    Nekem pont ellenkező a véleményem, mint amiről a cikk szól. Számomra a MS jár jó úton, és a többiek nem, mert nekem olyan tabletre nincs szükségem.