• kvp
    #16
    "Non-sequitur! Ha jol tudom a YT-on nem lehet legalisan mozifilmeket, sorozatokat nezni. Ellenben az ATV-n lehet mindkettot ;"

    A youtube-on jellemzoen ingyen lehet ezt megtenni, raadasul tobbnyire a foldrajzi helytol fuggetlenul. Innentol az embereket az erdekli, hogy ingyen van a film, a google-t meg az erdekli, hogy legyen reklambevetele. Az, hogy a jogvedok mit kapnak (idegbajt), igazabol senkit nem erdekel. Annak aki ingyen akar filmeket nezni jellemzoen fontos, hogy jelenleg ez az egyik legolcsobb kutyu.

    A masik ami senkinek nem tunik fel, az az, hogy igy barmelyik szallodai tv-bol vagy sima monitorbol lehet kijelzot csinalni. Egy apple tv box-ot nem cipel magaval az ember, meg hozza a billentyuzetet, a tapot es a taviranyitot is. Ellenben amikor ezek a periferiak a telefonban vannak es a tovabbito egyseg pendrive meretu, akkor siman zsebrevagja az ember. Es a mobil toltojerol megy ez is, tehat ket toltot sem kell magunkkal vinni. (meg extra adatkabelt sem, mert az meg egyben a tolto kabele is)

    Igy gyakorlatilag a mobil, a tolto, a headset melle csak egy extra dongle kell es minden a zsebunkben van ahhoz, hogy barmelyik tv-t hasznalhassuk kivetitonek a mobilrol. Persze ha tudna full remote desktop-ot, az meg jobb lenne, de technikailag megoldhato, mint ahogy a google glass-okon is megoldhato a folyamatos video stream upload. (probaljanak meg rendorok ugy kepet/videot toroltetni, hogy az mar reg a felhoben van vagy x+1 masik ember gepen, esetleg eloben adja a cnn/aldzsazira)