• Magnum PI
    #53
    Többször elhangzott itt hogy a a homoszexuálisok közös beleegyezéssel csináljál a pedofilok meg nem.

    !!! Ha egy ember egy gyereket bántalmaz, bármilyen formában az bűnözés és meg kellene büntetni, legyen az hetero, homokos vagy pedofil !!!

    Azért érdemes lenne tisztázni pár dolgot. Maga a pedofília az egy szexuális aberráció mint a homoszexualitás. Egy vele született (szerintem) betegség, amit senki sem akart a magáénak. Heterók és homokosok is követnek el szexuális erőszakot, ettől még nem mindenki erőszakoló. A pedofilia sem egyenlő azzal, hogy valaki gyereket ront meg. Ez csak egy szexuális beállítottság. Amiről most szó van az a gyerek védelme.

    Nekem is van gyerekem és érkezik a következő. Ha bárki bántaná őket belevágnám a baltát, akár pedofil akár nem.

    Viszont most a társadalom egyöntetűen kirekeszti a pedofilokat függetlenül attól, hogy követtek-e el valamit. Ha most egy ismerősöd azt mondaná hogy pedofil, de egész életében elfolytja a vágyait és semmit nem tud tenni ellene akkor sem fogod elfogadni. Undorodni fogsz tőle. Mint ahogy undorodtak a melegektől is régen.

    A gyermekeket egyértelműen védeni kell minden áron. Viszont nem az a megoldás hogy börtönbe kell vágni minden pedofilt. Most pedofil üldözés van. Ők beteg emberek, akiknek gyógymód kéne nem börtön.

    Ismétlem, aki tettlegességig megy az bűnöző és börtönben a helye, szexuális beállítottságtól függetlenül!!!