• Amergin
    #2
    Érdekes lesz majd megfigyelni, hogy a pedofilia, mint "másság" hogyan lesz majd a jövőben majd szépen lassan elfogadott, hiszen a ferde hajlamúak már most is szabadon vonaglanak Budapest főbb útjain, úgy hogy le kell miattuk zárni a fél várost meg meg kell védeni őket a normálisoktól, hiszen olyan nagy "értéket" képviselnek...
    Világos legyen mindenkinek: amikor a szivárvány színű zászlós "LMPQRSTXYZ-s mások" vonulnak, akkor ott vannak velük a drogosok meg dealereik, a nekrofilek, a zoofilek, stb... no meg persze a pedofilok is, hiszen ők is csak "mások"...együtt az összes aberrált hulladék.
    A pedofilia csak kamu, az internet cenzúra a lényeg hogy be lehessen járatni és a feltételei adottak legyenek. Utaná majd jön az, amiért valójában be akarták vezetni
    Kiderül majd, hogy a pedofilia nem is olyan nagy gond, "hiszen már az ókori görögök is ugye"...amit pedig már ilyen régóta csinálnak az rossz nem lehet. Sokkal de sokkal nagyobb gond a "nemzetközi tenorizmus"! Bezony! Az ellenség, a "szélsőségesek", a nép (öhm, akarom mondani) a "demokrácia" ellenségei nem terjeszthetik ordas eszméiket a jóravaló polgárok között így az ilyen weblapokat, fórumokat blokkolni kell! Így-így! Kínában is így csinálják, az pedig elég nagy ország és hamarosan a világ vezető hatalma lesz. A zusát meg ismerjük mán' valamelyest ezen a téren: ott nem tiltanak, hanem inkább mindent és mindenkit megfigyelnek, beépülnek hogy így kontrol alatt tarthassák a dolgokat. Az eurokolhoznak is lépnie kell valamit "ha nem akar lemaradni", így Caméreon megértvén az idők szavát előállt ezzel a meglehetősen átlátszó, de a széles tömegek számára kétségkívül elfogyasztható és emészthető ürülék dumával.
    A pedofil probléma remekül kezelhető lenne kényszer gyógykezeléssel (vannak kísérleti gyógyszerek már rá), ha tényleg a megszüntetése lenne a cél, de persze nem ez a cél.
    Erről ennyit.