levente68#22
Nem is akarok hozzászólni, szívesen olvasgatom kvp hozzászólásait, valamint a többi, értékelhető hozzászólást. A tieid csak egy félművelt, aljas troll szemétkedései, ez zavar. Ez okozza azt, hogy veled csak személyeskedem.
Rólad meg megmaradt az a kép, amit te magad alakítottál ki a sok baromsággal, amiket behánytál bizonyítva a hozzá nem értésedet.
Így megkérdezem újra:
Na, megy még a TiBi-vel való root-olás és firmware frissítés?
Nem kellene ott okosat próbálnod játszani, ahol nem égtél még le ennyiszer?
Nem lenne rossz. Nem látok rá reményt, hiszen erre már sokan tettünk kísérletet, de azért hátha eltakarodsz...
Ha viszont mindenáron próbálod adni itt az értelmest, akkor tudj róla, hogy abba beletartozik az is, hogy elismered, ha tévedtél. Na, ez neked soha nem ment, így most itt sem. kvp egy darabig javítgatta a téveszméidet, aztán felnőtt módon rád hagyja, hiszen inkorrekt pöcs vagy és ha valamibe belesülsz, ahogy itt is párszor, akkor egyszerűen témát váltasz beismerés helyett. Emiatt ismét csak én maradok neked, hogy elmondjam, egy semmi sz.a.r vagy. Egy jó ideje békén hagylak, de most kedvem támadt a lehetetlen küldetéshez megint, háhá.
Tehát, a hülye dumát hagyd bátran, nem kell nekem a témához hozzászólni ahhoz, hogy engedélyem legyen egy ilyen okoskodó ostobát megszólítani, hogy nőjön már fel és a butaságát korrigálja!
Tudom, hogy reménytelen vagy, de akkor is megpróbálom néha. Csak, hogy örülj.