• levente68
    #71
    Nos, itt kicsit magasabb értelmi szint mutatkozik, mint az előző írásodból, bár még így is keményen konzumidióta vagy.

    A Harley-marhaságodat kitárgyaltuk, a puncimágnesről én nem írtam, akit egy kocsival, telefonnal lehet felszedni, arról valószínűleg nem szeretnél ódákat zengeni. Engem nem nagyon kell tanítani amúgy, szedtem fel pár kislányt mindenféle módon és körülmények között eléggé közel mindkét véglethez, tehát a luxus és a földönfutó image is megvolt, hidd el! Tehát a gyors, egy alkalmastól az évtizedesig van tapasztalatom.
    Szóval, te nyugodtan hiheted, hogy nem értek a nőkhöz, ez se nem igaz (bár igaz lenne..), se pedig nem idevágó téma...

    Ha figyeltél volna, az iPad-et én nem szidtam, annak valódi és létező előnyeit mindig is elismertem...


    Sablon szöveg itt inkább tőled jött, amit kaptál, pont azért kaptad, hiszen elég gyorsan beskatulyáztad magadat, most ebből próbálsz kitörni, kevés sikerrel, de én értékelem a szándékodat! ;o)

    Elmondtam sokszor, ha elég és jó, amit tud iOS és van rá pénz, amit nem sajnálsz rá, azt kell venni. Ha viszont szakmai szempontok befigyelnek, annyira nem könnyű a döntés, sőt manapság minden eddiginél nehezebb egy iOS-es eszközt kihozni győztesként, mert nagyon komoly cuccok vannak, még akkor is, ha a te magas köreid erről nem értesülnek...

    Tehát, nem hülye senki azért, mert iOS-t futtató gépet vesz, kivéve, ha azt a döntést hozzád hasonló konzumidióta szinten próbálja igazolni. Vedd észre (ez persze egyelőre reménytelen) a különbséget!