• levente68
    Ott a pont.

Mindkét oldalon vannak idióták és fanatikusok.

Ha valaki annyit mond: ez kell, mert ez tetszik és kész, az elfogadható és nem is lehet vitázni vele, sőt nem is szabad.

Az Android rengeteg bug-gal, instabilitással indult, de messze tágabbra szabott lehetőségekkel, eleve profibb operációs rendszerként.
    Mára a szabadság és lehetőségek (melyek zömét egy átlag user messze nem is ismeri) megtartása mellett igen nagyot fejlődött stabilitásban és a bug-ok elhagyásában, úgy, hogy még ma is kicsit lag-gos valóban. De a fragmentáció ellenére is igencsak a nyakára nőtt a szipi-szupi iOS-nek...

Az iOS annyit fejlődött, hogy azt igen gyorsan összefoglalhatja bárki (nem mondom, hogy semmit, de csekélyke az összegzett eredmény), miközben a korlátait és idiótaságait (melyek zömét persze a szektatagok nem ismernek el) nagyrészt megtartotta.
    (NEM állítom, hogy az Android közelében lenne egyáltalán a tökéletes oprendszerhez! Csak azt, hogy jóval közelebb, mint az iOS.)

Árban is csakis azért szelídültek, mert kénytelenek voltak a konkurens kütyük miatt!

Ha nem fejlődik ki a mai Android-os csúcskategória
    (ahova nem csak a Samsung szállít, hanem mára már olyanok is, akik eddig csak egész más területen képviseltették magukat, gondolok pl. a Huawei már meglévő, de inkább jövőbeli nagy durranásaira, de meg kell említeni a többieket is, akik bár bukdácsolva, de még reményteliek: LG, Asus, HTC stb. és persze további komoly készülékek sora veri az iPhone-t, sőt némelyik már a Samu csúcsait is, pl. Oppo Find 5, sőt más, egyelőre névtelen cégek is komoly cuccokkal érkeznek már, sőt, ha a Nokia ráborít egy hideg vizes tálat a fejére és felébred, akkor a minőségükkel visszatérő ágba evickélhetnének.)
    , akkor elképesztő árakat láthatnánk az Apple boltjaiban...

Mára még a tablet piacon is meghökkentően jó ár/érték arányú kütyüket találunk, nem véletlen, hogy Apple is reagál már azon a téren is, pedig az ottani fölényüket még én sem kérdőjeleztem meg soha.

Nekem, mint kvázi Power user-nek az iOS pöttyös laszti, de ezzel nem kell mindenkinek így lenni, ez tény. Ismerősöm ajándékba megkapta barátja i4-esét és kicsit eufórikus állapotba került miatta, hiszen egy filléres Android-osról költözött át rá.
    Megmosolyogtató volt, nagyon szeretem őt, mert nagyon jó ember, így csak minimális alázással hűtögettem és örülök az örömének inkább.
    Persze, már belefutott a vicces dolgokba, amik eddig nem okoztak gondot neki, de nagyon tetszik neki és rövidesen belemerül a középszerűségbe, ahol a kompromisszumkészség nagy segítségére lesz. ;o)

Értelemszerűen a kis igényeket táplálók

- ha azon kevés igény közt csak kis számban lesz iOS szisztémától idegen dolog, ráadásul pl. Tasker szintű, meg további, sajnálatos módon csak az Android által biztosított lehetőségekkel elérhető dolgokról nem is hallottak még -

kitűnően tudják élvezni azt a keveset, amit nyújt (de azt szinte jól) az iOS, ebben nincs vita és gond sincs azzal, hogy sokuknak nem is kell olyasmi, amikről beszélek, de a cikkhez és Tim pucu újabb hazugságához én is csak annyit tudok hozzászólni: bla-bla-blabla-baaa