A nagysikerű bankrablójáték második része

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
-
Kissssss0 #884 válasz RAMyMamy-nak.
nekem csak pár száz órám van a játékban de ez alatt sikerült már jó pár impossible-nek tartott acsit beszereznem haverokkal one down szinten , így némi rálátásom már nekem is van... gondolhatod hogy nem pusztán csak unalomból irkálok neked :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://steamcommunity.com/id/kiss268/stats/PAYDAY2
"egyedül a sörétes és a gyújtólőszer, ami használható (az is szvsz csak bizonyos perkekkel jó)"
ezért kell erre specializálódott jó buildet építeni, a csapat többi tagja meg másra gyúr, elég nagy baromság lenne ha mindenki ugyan azzal a felszereléssel,skillel jönne.
"(rpg-vel maximum a csapattársaidat sikerül eltalálni a lag miatt + vannak gyökerek, akik meglátják a minigun & rpg kombót és instant kickelnek is)"
ezért kell haverokkal menni, de énszerintem erre nem lehet azt mondani hogy általános lenne a mindennapi kickelés csak azért mert te ledarálod a zsaru horda egy részét minigunal... lag-al kapcsolatban meg inkább almir szakállát kellene húzogatni, nem engem kell győzködni hogy a játék folyamatosan desync-el meg lagol.
"de továbbra is úgy gondolom, hogy a sok töltelék dlc nélkül is vígan el lehet vele lenni"
én értem hogy neked már ez már nem probléma, lenyomod az one down heists-et akár "pencil only" modban is, csakhogy itt nem a veteránokról van szó hanem azokról akiknek csak az alapjáték van meg, legfőképpen az újoncok fogják érzékelni a különbséget mikor beszabadul a játékba egy pro aki végigbombázza a teljes pályát pigletel a maradékot meg matever357-el lerendezi ace firestorm ammobag-al owerkill szinten, a newbie meg csak néz jobbra balra hogy most mi történt.