A nagysikerű bankrablójáték második része

banner.jpg

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
  • Darun
    Lopakodósba a 15 pont sok. Engem a szakasztársaim hivtak játszani, szóval jelentős előnnyel indultam, hiszen egyrészt nekik már magas szintű karijaik voltak, rutinosak is és hát... nem kellett random hülyékkel bohóckodni. A játék alapjait el is sajátitottam mellettük. De elég sok játékunk van még emellett. Néha fellépek napizni úgy, hogy a többiek nincsenek. Ha nem bánod, adnék pár tanácsot. Már ha elfogadsz egy szintén kezdő szintű játékostól.
    Nekem a Crime.nettel még soha nem volt problémám, nem igazán értem milyen instabilitásra gondolsz. A térképen felvillannak feladatok. Ezek vagy nyitott játékok, amit már hostolt valaki és most társakra vár (esetleg amit irtál, hogy lusta privátra állitani) vagy ha nincs név a küldi alatt, akkor a gép által feldobott, random feladat, amit elvállalhatsz. Ennek az az előnye, hogy nem kell fizetned érte (vehetsz is magadnak tetszőleges feladatot, de azt az offshore számládból kell fizetned) a hátránya hogy random pálya és random nehézség. Van hogy percekig nem dob fel olyan küldit, amilyent szeretnél.
    Random játékosokkal egyébként el lehet lövöldözni, de lopakodós küldire sztem nem éri meg elmenni. Ha nincs csapatmunka, valaki úgy is bebuktatja a lopakodást. A játék direkt erre van kihegyezve, a komolyabb pályákat nem lehet random csapattal megcsinálni, legfeljebb hangosba.
    Javaslom hogy először egyszerű küldiket csinálj, Mallcrash-t, Four Store-t, meg ilyeneket. Lehetőleg Normalba, próbáld megismerni a pályákat, a játékmechanizmust. Ha lopakodósba akarsz menni, azt mindig egyedül csinált, a random pléjerek bebuktatnak. Én nagyon sok szoló lopakodós küldit bebuktam már, de mivel a csapatos küldikhez képest amúgy is minimális bevételt kapnék csak, ezt inkább tanulásra használom, hogy ne legyek a társaimnak akadály, ha együtt játszunk.