Detroit, Motorcity friss köntösben
-
Jaqen #152 Bocs a dupla postért, csak haladtam valamicskét. Kész az autó. Pár info: Easy-ben játszom, Japánban kezdtem. Oroszországban, és Kínában is van branch-em, valamint Londonban. Eddig az összes autót amit legyártottam megvették. Már három "line"-om van, és 1200 autót gyártok le (havonta?), mindet veszik. Eddig 3-4 hónapot pörgettem előre (egyszerre csak egyet), és csak egyszer maradt 122 autóm, de utána azt is elvitték. Londonban veszik a legtöbben. Egyébként egy compact car-t csináltam, az alsó-középosztálynak, 25-55 között. A teszt szerint "BUY IT NOW!!!" szóval gondolom elég jó lett. :D A tesztet olvasva egyébként jól tapad, jó a csomagtere is (pedig csak 1,5 csillagos) ahogy a motor ereje (power) sem valami jó (1,5 csillag). Kérdések: Mikor érdemes új autót készíteni? Research team-nek adjak pénzt? Vagy felesleges? Gondolom az elkészült váltó, váz, és motor jó a legközelebbi autóba is (feltéve, hogy compact car, vagy hasonló lesz). Jelenleg pluszban van a bevétel, 10.000.000 jön általában az eladásokból (12.000 körül volt az autó, 27.000-ért adom) szóval nincs gond.
Utoljára szerkesztette: Jaqen, 2016.01.27. 19:33:14