Detroit, Motorcity friss köntösben
-
Srep #133 Első VH amerikában túlélhető. Második VH-ban kb egy milliárdot buktam, de ennek kb kétharmada az akkor kezdődő totális fejlesztésem volt. A végére 240-260 tipus forgamlazását kezdtem meg a 1945 ös évben.
Fejlesztési pénzek: Én folyamatosan fejlesztettem motort váltót alvázat, és úgy öltem bele még a fejlesztésbe komoly összegeket, jelenleg mindem maxra húzva, az összes versenyen indulok melette. Marketing?? Aránylag alacsonya, de ott van egy ismertségi táblázat márkánként, érdemes nézni, hogy miben vagy lemaradva. Amikor Sport sikerek még nem voltak én akkor elég vaskosan elkezdtem a sportot tolni.
Ma jelentettem egy hibát, a programozó visszairta, hogy a legnagyobb játékfájl volt az enyém amit eddig látott mentésként :)
Másik, nézd a fejlesztésnél, hogy pl egy tipuson belül minek kell jónak lenni. Pl erős motor? akkor adj neki feltöltőt, nagy köbcentit és viszik mint a cukrot. Érdemes nézni az elején, hogy hol mennyi a jövedelem és úgy belőni a tipusokon belül pl 1000 az átlag jövedelem akkor a szegény rétegnek ne fejlessz 2000 es belekerülésü autót, kb 500 ért fejlesztesz és 1000 ért eladod.