Detroit, Motorcity friss köntösben
-
Srep #126 Jol hangzik. A jatek szerintem nem lett jelentosen konnyebb.
En hamarabb letettem par varosba kereskedest, mert par eladott auto mellett visszahozza a koltseget. A tenderek jo dolgok, parszor meg kulon fejleszteni is erdemes miatta.
Eleg keves tipust futtatsz, probald meg azonos muszaki alapokon, hogy tobb tipust is kifejlesztesz. Pl a belinkelt teherauto muszaki dolgai, minivannak vagy sedannak is elmennek.
Fuzio: vard ki a vilaghaborut. Ott nekem komoly penzekre volt szuksegem. Viszont olcson lehet ceget venni.
A jelenlegi jatekomban 42-43 kornyeken allok kb 6 markam van, kozos muszaki alapot gyartottam. Alvazbol kb ket minosegben, minosegenkent 7 tipust. Motorokbol 2 fajta feltoltes nelkulit es egy turbost. Ezt ugy allitottam be, hogy hengerenkent 500 ccm legyen, igy csak ujra terveznem kellett. V2 1000, V4 2000, V6 3000,…. Igy tovabb v16 8000 volt feltoltotten a csucs. 4 fajta valtoval kb. Na es most kezdem minden tipusra kifejleszteni a kocsikat. Jelenleg a havi minuszom 130 millio koronkent :D 1945 re viszont minden tipusbol legalabb 80% os reszesedest akarok... :)