Detroit, Motorcity friss köntösben
  • Joybull
    Volt időm kicsit játszani. Amerikában kezdtem Pick Up-al. A kezdeti gyár NY-ban nem egy nagy kapacitású. Egész szépen ment (pár száz darab), gondoltam bővítek és a termelést elviszem Mexikóba. Nagy nehezen felépült a gyár mire pár hónap múlva háború és felére esik a termelés. Na mondanom sem kell, hogy beleltem pár millát és termelés alig, mondom itt a vég. Aztán sikerült tendert nyernem, azóta folyamatosan indulok, van hogy egyszerre nyolc is folyamatban van. Egyébként az elején kb 10 évig eléltem 2 kereskedésből plusz a tenderekből. (Volt egy tender ami havi 140 autót vitt el). Nem tudom mi történt a játékkal - a régebbi próbálkozásaim tapasztalatai miatt -, de szinte minden autó ami kigördült a fejlesztésről és elkezdtem gyártani, vagy Amerika vagy Világ legjobbja lett a kategóriájában. Persze azért nem vitték mint a cukrot, mindenki megmaradt a 200-300 db-os eladásnál. Aztán 1917-ben sikerült egy jó Pick Up-ot létrehozni, aminek az eladása már az egeket rengeti. Még 1928-ban is veszik, katonai tendereket is nyer, így az eladása már a 100e példányt döngeti. A cél hogy elérjem. Mindemellett pénz az "nem sok" van 60 misi kp, 15 misi bank, és fektettem részvényekbe is.

Azért figyelni kell a motorok gyártásánál, mert ha letelik a tender amit megnyertem a gyártás nem szűnik meg automatikusan és így lefoglal egy gyártósort feleslegesen a beállított motor gyártás. Volt hogy fél évet is ment így üresben a gyár. Motorsportba nem kezdtem bele. A mostani cél, hogy felvásároljak, vagy fuzionáljak egy másik autógyártóval, még nem tudom, hogy mi jön ki belőle.
    Egyébként a játékot 1900-ban kezdtem Normál nehézség és random 100 beállítások mellett.
    Most ennyit, képet próbálok betenni ha sikerül .