• CairoJack
    Szerintem meg szimplán csak arról van szó, hogy belátták végre valahára, hogy a W8 a WP8 tökéletes kudarc. Ez a csempés koncepció alapjaiban véve nem lenne rossz dolog, de a megvalósítása minden fronton abszolút borzalmas lett, a maga használhatatlanságával, hibával, hiányosságaival, testre szabhatatlanságaival, és logikátlanságaival. Ha létezne olyan díj, ami az antiergonómiát jutalmazza, az MS sorozatosan elnyerné. Már ami az utóbbi 1-2 éves működését illeti.

Szóval igen, ezúttal tényleg az alapoktól kell kezdeni mindent, nagy hangsúlyt fektetni az átláthatóságra, testre szabhatóságra, könnyen kezelhetőségre, és kövezzetek meg, amiért kimondom, de az eye-candy-re. Én spec az aerot imádom, a W8/WP8 egyszínű pasztel színeitől, a foxadék kinézetétől hányok.
    És persze nem árt, ha ezúttal hallgatnak is a fogyasztóik véleményére, és nem ők akarják majd megmondani, hogy mi a tuti, mondván ők azt jobban tudják...

W8.1-ben van pár pozitív változás, de szerintem kevés, és későn jött. Én már megvárom a W9-et.

Az MS meg vagy tényleg átgondolja a dolgait, vagy jön a csúszda, az évekig tartó sorvadás, eljelentéktelenedés.

Én nagyon szurkolok nekik, jó lenne tőlük egy olyan OS-t látni, amit öröm használni, mert majd 20 éve hallgatok MS termékeket, és nem akarnék váltani.
    Ugyanakkor a mostani szánalmasan vacak termékeiket sem vagyok hajlandó használni.

Szóval könyörgöm kedves MS, ésszel már baxxa meg!