11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • mabbak
    Nade pont ezaz, Gajadzsinék megélnek, másik játék már nem élne meg továbbá elszipkázza a játékosokat WT-től, ami hova vezet? Hogy kifizessék a dolgozókat nem egy hosszú folyamatba kezdenek, hogy kijavítanak minden hibát, hanem mentik ami menthető alapon kiadnak minél több prémium pakkot.

Én ezt a toxikus közösséget nem látom, vannak gyökerek, minden online játékban vannak, de alapvetően még csak nem is beszélget az ember csata közben, nincs az mint CS:GO-ban például, hogy folyamatosan megy a kurvaanyázás. (Saját tapasztalatom nincs, de egy barátom játszik és szokta mondani, hogy az bizony ilyen.)

Megveszik az emberek a prémium dolgokat, ez tény, de ők tartják el Gajadzsint, sajnos túl nagyra nőttek már ahhoz, hogy pár ezer aranysas vásárlásából megéljenek. Én felelősségem teljes tudatában veszem meg a prémium gépeket, jelzem 95%-ban akcióban, azután, hogy kifut a szezonja. T-29 amikor bejött én pont a nagy Tigriseket játszottam, megtapasztaltam, hogy milyen ellenük játszani, van egy csomó gyengepontjuk, már akkor is volt, csak az emberek hülyék voltak ahhoz, hogy megtalálják. Is-7 eventből van meg, azt is akkor játszottam amikor felrakták olyan magasra, hogy a páncélja már semmit nem ért. A 120-as sose volt OP, papírból van, csak jó fegyverrel, ugyanez a RU. XM-1 egy erős közepes tank, ha a sebességet nem tudod kihasználni akkor bármi keresztüllövi abban a br-ben amibe felszívják az Ábrahámok. Helik ellen egyre több a rakétás AA-t elején spawnoló játékos. Mindig lesz gyökér aki 10 km-ről próbál meg snipeolni, de arra meg az a válasz, hogy első tankod után ledarálod őket valami jettel, ezt is egyre többen alkalmazzák. Amikor bejött az Is-6 én elmentem másik br-be, mondván, hogy majd megjön az idő amikor kikopnak.

Összegezve én megveszek minden szart, de általában akkor amikor már balanszolják. Az, hogy mások megveszik teljes áron, release-nél, nem az én dolgom, de az ő pénzük is belefolyik a játékba. Amúgy borzasztó egyszerű, ha jön valami OP cucc és nem akar ellene menni az ember, akkor keressen egy másik br-t és játszon ott, annyi lehetőség van. Mindenre van ellenszer. Idegesítőek az OP spamek, de meg lehet találni a játékbeli megoldását.

Ha megjelenik egy másik ilyen játék, kizárt dolog, hogy én átmegyek végigélni azt a 6-7 évet amit WT-vel végigéltem eddig, végigfigyelni a gyermekbetegségeit, a bugokat ésatöbbit, Gajadzsinék rengeteg dolgot javítottak az évek során, rengeteg dolgot a játékosok tapasztalatai alapján.

Az nem top tier játszás, hogy Merkavával játszol (más top tier tank nem is jut eszembe eventről), top tier alatt meg 9.3-10.3-at értem. És mi a jellemező itt? Leo vs Abrams vs T80 vs egyéb random modern MBT. Heliket meg ledarálják a rakétások, jetek. A kis sivatagos pálya valóban szar, de ott is lehet nyerni, Sinai, Eastern EU, Kursk, Carpathians, Poland variációk, egyik sem kicsi. Top tier lineupok meg lesznek, vannak lyukak, ez világos, csak minek kell erőltetni azt, ami amúgy még nincs? Majd lesz. Lehet ez a prémium miatt van, de Italy-t egy az egyben kizártam, egyik verziója sem jön, a többi annyira engem nem zavar, szóval én elvagyok a pályákkal, nyílván vannak olyanok aminél kell a győzelemhez a szerencse, hogy jó oldalra rakjon, de nem lehet mindig győzni illetve vert helyzetből szép győzni. :D

A pályaválasztás ott öli meg a játékot ahol van, nem kell de_dustot csinálni WT-ből. Tigrisek Kurskon, T-34-ek meg Polandon mennének és akkor senki nem megy sehova, mert nincs ellenfél, na akkor lenne üldögélés az MM-ben.

Nem fekete-fehér semmi, ezt szerintem mindenki érti, de én még mindig úgy vagyok vele, hogy a szórakozásomra elköltöm a pénzt és nem idegeskedek apróságok miatt.

szerk:
    Még annyi, hogy a WT meg a WoT a két mainstream játék amit nagyobb tömegek játszanak, azért hasonlítottam össze. Világos, hogy a WoT a WT árkádjánál is árkádább.
    Utoljára szerkesztette: mabbak, 2020.02.09. 23:32:58