Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
fighter_hu #36358 Egyik nap nekem is csinált egy ilyet , kisebb br-be mentünk a srácokkal és az egyik E3 vagy E4 messzer lőszerei alapok voltak , néztem hogy azt ugyan miért? :D Nekem inkább az üzemanyag idejével szokott szórakozni ,hogy legkevesebbre rakja vmiért , volt hogy ezt csak csatába későn tűnt fel és kénytelen kelletlen haza vitorláztam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Valamelyik nap amúgy össze futottunk repcsi AB-ba (a map nevét nem tudom de Ruhr vidék a neve RB-be azt tudom).
Csapat egyik bomberére emelkedtél egy másik Bf 110 társaságában , oda mentem védeni/nézni mi lesz a vége . Előbb te fordultál rám de az első pisztoly párbaj után mentél is tovább többet nem is láttalak , a másik 110 maradt keménykedni de hamar lejátszottam vele meg :D