11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • LazyPaul
    Hát ez tényleg hihetetlen hogy honnan a fenéből került elő ennyi semmirevaló játékos az eventre. Jópár eventet már végig toltam de ilyen nagy számú idiótával még nem hozott össze a sors (meg a gazsi).
    Én csak a tankos feladatokat csinálom, BR 4,7 - 5,7 között árkádban (nem kell nagy tudás hozzá). De hogy még itt is rendeszeresen olyan csapatokba kerülök ahol 12 - 13 játékos lényegében csak a tökét vakarássza és semmit nem csinál a győzelem érdekében, na hát az már azért rendesen próbára teszi az idegeimet. A 4. csillaghoz például már 31!!!! csata kellett hogy meglegyen, (és nem az én teljesítményem miatt) hát mondom IIILYEEEN NIIINCS.

Azt nem értem ha valakinek már az árkád se megy az miért kínlódik ezzel a játékkal.

Shadow_Warrior79

Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.12.27. 13:32:27