11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #34336
    ezt én is olvastam... "enyhén" pofátlanság amit művelnek gajjobék az e100-al, de nem vagyok meglepődve ezen... az európai és az amcsi piacon a játékosokat ott próbálják lehúzni ahol csak tudják, elég csak megnézni a mostani eventet 1 stage 799 aranytyúkba kerül, ha mindent megakarja valaki venni akkor fizethet 23.970 aranyat.

"Ezek közül ti minek örülnétek? "

m4a4. ha jól tudom akkor ebbe beleépítettek 5 benzinmotort egy blokba, de olyan nagyra sikerült hogy átkellet tervezni a motortért mert nem fért bele az 5 darab chrysler, nem vagyok elragadtatva a sherman eme verziójától... szerintem ez is egy nagy mozgó benzintartály lesz mint a többi sörmi.

m3a3. állítólag ez már bent van a kínaiaknál de ingame képet még nemtálam róla, egy újabb stuart döntött front páncélzattal, biztos fun lesz vele játszani de nem ezért fogom újra elővenni a játékot újra az event után.

t30. ez kb egy amcsi t34 lesz csak 155mm ágyúval és hozzá sima AP meg HE lőszerrel, lesz ennek a szörnyetegnek vagy félperces újratöltési ideje.

t32e1. ugyan az mint a sima t32 csak jobb testpáncéllal, valószínüleg kapni fog olyan magas br-t hogy a páncélzata már nem fog túl sok vizet zavarni HEATFS szinten.

М103А2. a jelenlegi m103-nak se képesek normálisan megcsinálni a páncélzatát pedig már évek óta erre várnak az emberek... ha lesz is új m103 akkor az is csak copy&paste...

furán hangzik, de engem jobban érdekel hogy kapni fognak e egyáltalán a japánok új löszereket a tankjaikhoz? egyáltalán használtak ők sima AP meg APCR lőszert?
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.08.17. 13:44:15