11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Darun
    Csak összehasonlitásként: amikor a szakasztársammal megszereztük a KV-2-t és rögtön az első csatában betett minket Tigrisek ellen (akkor még nem volt rng) össze-vissza fostuk magunkat, hogy most mi lesz. Aztán a Tigrisek szépen elpárologtak 1-2 lövéstől. Már csak ezért sem értem, hogy élheti túl egy Pz IV azt, amibe egy Tigris belehal. Mondjuk -szintén amikor még nem volt rng- akadt olyan eset, hogy rálöttem a ruszki SPAA-ra, és konkrétan úgy viselkedett a 152 milis AP lőszer, mintha APCR lett volna. Egyszerűen keresztül vitte a vezetőfülkét, egölve a parancsnokod, a sofőrt és ellőve a váltót, viszont a SPAA ugyan úgy lőtt rám továbbra is. Ez még oké, mert a ZIL-nek nincs akkora páncélja, ami begyújtaná a lőszert, overpen. Nincs ezzel semmi gond. De amikor egy Pz IV kűzdőterében felrobban egy 152 milis gránát, ne mondja nekem már senki hogy azt ember képes túlélni! Nekem meg a 6 fős személyzetem, akik azért kicsit jobban el vannak osztva a járműben mint a Pz IV-ben meg egy lövéssel meghal mindenki? És igen, a legénységet HP-ra is húztuk, pont azért mert a halálesetek több mint fele ebből adódott.