11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    De szeretem, mikor mindenki megtalálja a másikat, hogy mekkora noob, de a saját játéka az mindig tökéletes természetesen.
    Wotban is jaj, de utáltam, mikor jött valami megmondóember, hogy neked nem itt kéne lenni ezzel a tankal, ezt és ezt kéne csinálnod stb.
    Ez játék. Ha komoly csapatjátékot akar az ember, azt nem itt keresi és főleg nem klán nélkül.
    Ott van pl a Red Orchestra, ott van egy commander aki tud is beszélni mikrofonon keresztül, mondja, melyik szakasz merre hogyan, hova jöjjön az arty stb. Na ott lehet csapatjátékról beszélni randomban is, de itt elvárni ilyesmit, nem is értem.
    Miért nem elég az, hogy te megteszel mindent és kész? Ha jól játszol azért itt is lehet kapni érte creditet xp-t, nem olyan mint wotban, hogy kapsz 200 ezüstöt aztán csók.