• PsyhoApu
    #20
    Igen itt egy nagy piaci lehetőséget szalasztanak el. Egy konzol+szórakoztató központ kombóval nagyot tudnának szakítani. Az infrastruktúra megvan hozzá, az emberek vennék mint a cukrot. Bármelyik hardvergyártó szívesen szállítana neki egy gépet. Pénz is van talicska számra az exkluzív játékok megvásárlására. A Microsoft meg mit csinál? Van egy jól bejáratott konzol márkája, sok exkluzív címmel. Úgy döntöttek, hogy a házi szórakoztató központ az övék lesz. Erre az Egyesült Államokban jó sanszuk is van. Rámennek a tv-re, zenére, játékra. Minden egy ökoszisztémán keresztül. A világ többi részén mi lesz azt nem tudhatjuk, de az Usában szinte biztos a siker. Elvégre hazai pálya. Minden fiaskó ellenére is. Erre az Apple most kezdte levédetni az iwatch nevet. Itt viszont már tuti nem lesznek elsők... bár egyesek szerint azok lesznek :)

    Szerintem idén nem lesz semmi extra iphone terén. Bejelentik az Iphon5S-t. Sacc/kb ugyanaz mint az elődje, csak kicsit ráncfelvarrott verzió. Ebben nem lesz semmi meglepetés. Maximum ha piacra dobják az olcsó szifont. Viszont azzal a saját árrésüket rúgják tökön. Számomra egyedül a beépített ujjlenyomat leolvasó pletyka érdekes.(IT biztonság terén tevékenykedem)
    Amúgy a Samsung azért brutál dolgokat fejleszt. Hajlítható kijelző, smart glass... Amúgy az okostévéik a smart tv piacon etalonnak számítanak. Mindenki őket próbálja követni. Tapasztalataim szerint kb az LG-nek van hasonló minőségű rendszere.
    Az Apple szerintem mostanában olyan mint egy sztár csatár. Baromi sokat ér, baromi nagyok az elvárások vele szemben. Hozza is azt a gólátlagot amit elvárnak tőle. De egyszerűen a nézőknek ez kevés. Látványosabb játékot várnak el tőle. Az Apple meg biztonsági játékos lett, nehogy lesérüljön. Rizikósabb szituációba már nem mer belemenni. Ezért a nézők szemében megkopott a fénye.