• PsyhoApu
    #13
    Ha egy cég felépíti magáról a világ leginnovatívabb cégének a képét. (Ezt persze tudatosan építették meg.) Azzal szemben igen komolyak lesznek az elvárások. Nem csak a vásárlók révén, hanem a részvényesek szemében is. Te is elismerted az imént, hogy 3 éve nem hoztak ki semmi újat. Azért ez az IT szektorban nagy idő. Ha valami felépít egy imázst, akkor ne csodálkozzon csodálkozzon rajta, hogy számon is kérik rajta ha nem e szerint tevékenykedik.
    A Samsung legalább próbálkozik. FHD kijelző, phablet, stylus. Tudom ez utóbbi olyan Apple féle újra feltalálás volt, de működik a dolog. Kihoznak évente 500 telefont, de ebből valamelyik be fog jönni. Projektoros telefon? Mert van nekik az is, és egész használható darab.
    A MacPro újszerű desing, viszont teljesítményre semmi extra. Intel Xeon alapú munkaállomást más cégtől is tudsz rendelni. A dolog nem egyedi. A HP Z1-et is rendelheti az ember Xeonnal. (nem 1 éves garival..)

    Tévedés ne essék nem utálom az Apple-t. Viszont tény, hogy az utóbbi években erősen elkényelmesedtek. A cég desingerei még mindig a világ élvonalába tartoznak. Viszont a fejlesztő mérnököket fenéken kell billenteni. Ki kéne találniuk valami újat. (pl google glass)
    Remélem a következő nagy dobásuk a tv fronton lesz. Nagyon jók és sokat fejlődtek az utóbbi időben a smart rendszerek. Megnézném az Apple mit alkot a témában. Mert az Apple TV édeskedés jelen pillanatban. Jelen állás szerint azt még az X Box One is meg fogja enni reggelire.