• Papichulo
    #12
    Tehat ugy erzed, hogy a SEC az joval innovativabb lett, mint az Apple, mert kihozta a stylust 2012-ben? Meg mostanra mar mindenkinek van retina kijelzos telefonja, ezert ezek az "trendkovetok" innovativabbak?

    Amire en utalni akarok, hogy egyetlen ceg sem innovativabb, mint az Apple. Az, hogy most evente varnak egy hatalmas ujitast toluk az mar nevetseges szinten van. Sohasem inditottak uj termekkategoriaban 1-2 evente. Most mar 3 eve nem volt kategoria meghatorozo termekuk, ezert mar nem innovativak... ha, ha, ha. Bezzeg a Samsung az, mivel jobbra-balra adja ki az ugyanugy kinezo telefonokat, kulonbozo kepernyomerettel. Ez bezzeg innovacio. A Mac Pro meg nem az, mivel hemzsegnek a hasonlo termeket, csak egyet sem tudsz mondani, ami ennyire ujszeru lennu a konkurens PC gyartoktol.

    A HP semmit sem tett le az asztalra, androiddal benaznak, de amikor Tim Cook azt mondja, hogy rengeteg ujdonsaguk van a kozeljovore, az bezzeg mar a ceg temetesere ad okot. Mindemellett persze az AAPL zsebeli be a legnagyobb profitot, szinte minden szegmensben ahol jelen van.

    Na ezek miatt latok en hatalmas kettos merceket itt...