• ProgServ
    #6
    Még egy fura kérdést feltennék.

    Miért vásárolnak itthon az emberek 100 000, vagy sok 100 000Ft-os telefont akkor, amikor a fizeésük lehet, pont ezt a küszöböt éri el?!

    Miért kell ennyit költeni egy olyan eszközre ami nem szükséges?
    Miért kell ennyit költeni egy ilyen eszközre, ha a csekkeket se tudják kifizetni?

    Nagyon álságos dolognak tartom, hogy megveszi anyu/apu az iPhone-t egy ezresért, és fizeti a 20 000Ft-os díjat 2 évig, és lehet, hogy ételre is alig tellik!

    Nincs ez így jól! Itthon a drága fonok (nem csak az iPhone) a presztizst szolgálják, de én speciel az ilyen embereket telibe röhögöm, ugyanúgy azokat mint akik zakóba járnak....emberek, nem a láttszat számít!!!!!!!

    Több haverom ismerősöm is nagyon jól keres, és én sem keresek rosszul...de szándékosan nem vásárolnak márkás ruhákat, sok 100 000ft-os telefonokat, hogy kideríték, mennyit ér az ember, ha nincs márkás göncökbe csavarva...és tudjátok mit?!
    Jó érzés!
    Jó érzés látni, mikor odamész valahova egy szakadt (ok..ilyen fajta) farmerban, egy laza ingben, és azt mondják, hogy hú basszus...ez az ember mit tud..ez hihetetlen!

    Sokkal jobb mintha öltönyben kéne feszengni egy iAkármivel a kezemben. :)

    No ez csak egy kósza gondolat volt, ne tessék bedőlni a marketing gépezetnek, mielőtt valamit vásárlunk, gondoljunk bele, hogy...na ez most nekem tényleg kell, megéri-e, van rá keret..stb. :)