• ProgServ
    #5
    Sziasztok!
    LG L9-em volt, de az android rendszer halálra idegesített. A fene tudja miért, de a telefonnal elsősorban telefonálni, másodsorban levelezni szoktam.
    Na most az L) az nem egy alsókategóriás telefon, viszont ha a tárcsázóta nyomtam sokszor nem jött elő csak másodpercek múlva.
    5 hónap használat után ezeket az "apró" bugokat annyira megútáltam, hogy feltettem vaterára és eladtam, de elötte bementem a levelső benzinkútra és vettem egy 3000Ft-os Nokiát...még a típusát se tudom, hogy mi.
    Viszont 1 hétig...vagy akár 2 hétig is elvan töltés nélkül, és bármikor tudok vele telefonálni, mert azonnal reagál!

    Nagyon megszerettem, pedig egy olcsó vacak.

    Aztán vettem egy Lumia 620-at esélyt adva a Nokiának...és nem rossz, sokkal sokkal gyorsabb mint az androidos telók bármelyike!

    Kezdem azt hinni, hogy az androidot az emberek azééééé veszik meeee android...foggalmuk sincs mi van mögötte, hogy mit tud és mit nem...csak megveszik mert androidos.

    Ezt a kis történetet azért írtam le, mert igenis van helye egy ilyen olcsó nyomógombos kategóriának is, pl akkor ha az embert kiidegelte a tapicskolós drága fonok tömege.

    Ezeket azonnal lehet használni, ezeket nem kell naponta tölteni, és ha összetöröd..hát istenem...mégse egy 100 000+ Ft-os telót harcoltál le.