• halgatyó
    #81
    Ja, közben megfeledkeztem az egypólusú vs. többpólusú világrend kérdéséről.

    Szóval a BFV előtt a nyugat FÉLT a Szovjetúniótól. Volt nyugatnémet ismerősünk, ő mondta el (másokhoz hasonlóan), hogy mennyire félnek a szojet tankok áradatától. Fénykorában a Szovjetúnió 160millió tonna acélt gyártott évente (feltéve hogy igaz ez az adat, azt ők adták meg), ezzel így magasan világelső volt. Márpedig az a rengeteg acél nem jelent meg a lakosság (családok) kezén lévő sokmillió autó formájában, mint az USA-ban. Az a rengeteg acél egyszerűen eltűnt a szemünk elől.
    Én akkor arra tippeltem, hogy ezek a teljes iparukat duplikálták, és hatalmas földalatti raktárakban, mélyen a föld alatt ott vannak ládában és gépzsírban eltárolva a rengeteg esztergagép, fúró, emelődaru, kohók, ventillátorok, levegőszűrők, víztisztítók, fegyverek, stb.. lehetne órákig sorolni. Arra tippeltem, hogy ezek arra készülnek, hogy az atomháború pusztítási után csak előveszik ezeket a raktárakból, és pillanatok alatt felépítik az iparukat és hadseregüket újra ("némi" emberveszteség persze beszámítandó).

    Szóval a nyugat akkor rettegett a szovjetektől. Az ottani kormányoknak (akkor még voltak eltérő véleményű országok, nem volt ez az egyre durvább egységesítés mint mostanság) szóval az ottani kormányoknak nem volt szükségük sokmillió megtaposott, reményeiben csalódott, elkeseredett és gyűlölettől tele tisztességes dolgozó eberre, azaz potenciális szovjetbarát kémre és szabotőrre, EZÉRT AKKOR A KORMÁNYOK MÉG RÁ VOLTAK SZORULVA A NÉPÜK JÓINDULATÁRA nem úgy, mint most.

    Most már bármit megtehetnek a néppel, ez a végtelenül mocskos aljas rendszer belülről sajnos nem dönthető meg, gondoskodnak erről az internetes és mobiltelefonos megfigyelések, a kamerák milliói, az ujjlenyomat-nyilvántartás, A PÉNZMOZGÁS EGYRE FOKOZÓDÓ ELLENŐRZÉSE A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ÁLTAL, és amiről kevesebbet beszélnek: az internaionális hatalom (pl. EU) megjelenése lehetetlenn tette a megtaposott népek összefogását részben nyelvi nehézségek, részben eltérő kultúra és eltérő jellegű problémák, részben a nagy földrajzi távolságok és a közlekedés és a kommunikáció fokozatos nehezítése miatt. Mindezek a problémák az internacionalista "elit"-et (broáfff...méghogy elit) NEM sújtják.

    Ez a szennyrendszer belülről nem megdönthető már ma sem, és ez a jövőben fokozódni fog.
    EZÉRT VAN SZÜKSÉG A TÖBBPÓLUSÚ VILÁGRENDRE.
    Kínát nem azért szeretjük, mert olyan kedvesek, hanem azért, mert ennek a többpólusú világnak a reményét adja meg.

    Ott most szenvednek az emberek, úgy, ahogyan mi szenvedünk itt a szocializmusban, azért, hogy ott nyugaton jól élhessenek.