• farrvince
    #2
    EZEK AZTÁN ELVETEMÜLT ŐRŰLTEK!! Ilyen hülye céget sosem szült még a történelem! Telefon a fényképezőgépben??? 6 inches phbalet? ÉRINTŐCERUZA?? 14 mm-es laptop vékonynak számít nekik??? Ezek normálisak???
    Mindha látnám jövőben már a Galaxy NX-be is szerelnek telefont, simán lehet 1 2 kilos fényképezővel is telefonálni! NEM ÉRTEM MIÉRT NEM TESZNEK A LAPTOPOKBA IS TELEFON!!
    Érintő ceruzához visszatérünk megint, nem normálisak! Pár éve azon ment a harc, hogy eltüntetni az érintő ceruzát, erre ők azt nevezik innovációnak és újításnak, hogy azt visszahozzák!!
    A táblegépük meg egy rakás fos! Most ez mi? Intel procival ez most hordozható táblagép? Laptop? Érintő ceruzája miatt rajzpad? Vagy talán Notebook? Mert én nem értem, hogy most mi ez??

    NAGY NAGY SZAR EZ A CÉG, DŐL belőlük a sok ócska, műanyag, józan ész nélküli termék és csak egy céljuk van! Mindent nagyobbra csinálni és mindenre Androidot tenni. Nem számít, hogy 6 inches telefont nem tud senki használni normálisan, s hogy a fényképezőre nem jó az Android, ők ráteszik! ESZETLEN CÉG NAGYON!

    Aztán az a vékony laptop! Ezek sem halottak még MacBook Airrol, ami sokkal vékonyabb!

    Szánalmas ez a cég esküszöm, s az összes termékük, reklámjuk és az összes alkalmazottjuk egy nagy nagy vicc!