• NEXUS6
    #31
    Ahogy te is, sokan szeretik ezt a kocsimárkát, de ők ennek általában olyan helyen adnak hangot, ami kapcsolódik az autókhoz.
    Bár igaz, ha megnézed a főrumon én is a kedvenc kocsimat tettem meg avatarnak, ajánlom ezt neked is, ha ennyire oda vagy érte.


    1. Múltkor megvettem DVD-n, sajna otthon csak sztereo van, igaz majd nem high end minőség, még ha régi is. De nem tudtam végig nézni. Más filmet ugyan ebből az időszakból, pl a Starship Troopers-t bárhányszor meg tudom nézni. Igaz abban a kibaxott nagy heroizmus mellett vannak olyan értékek, mint rejtett humor, irónia. A látvány meg legalább annyira döbbenetes volt a kor színvonalán.

    2. Multiplexekben is vannak kis termek, de semmi hangulat, meg az ember nem tudja, hogy akkor most melyikbe is kap jegyet. Gondolom a forgalom szerint döntik el. Az ár minden esetre ua, a minőség, értsd sterilitás is.

    3. Ja régen is voltak, csak nem szezononként 15. Ráadásul hogy akkor mennyit keresett egy megasztár meg most, abban lehetnek kis különbségek. Aztán Pl pár száz milkós produkció főszereplője kap maga 30 milliót!!!
    Hány szerencsétlen bangladesi szőnyegkészítő gyermekmunkásnak kell moziba ülnie, hogy összedobják neki azt a részt amit az amcsi premier nem tudott!?
    Persze a világ változik, mondjuk a hetvenes évek óta, csak az a gond, hogy a szegények igaz hogy szintén mondjuk 10X annyit keresnek mint akkor, de az még mindíg heti 15 $. A gazdagabbak is 10X annyit mai szerint ugye vilmenkénti pár milló egyet, pár 10 millót jelent.
    Jó ez elég demagóg lett, de kb tükrözi a film ipar és a világ demográfiai helyzetének viszonyát. Szal majd ha én is annyival többet keresek, mint amennyivel többe kerülnek ezek a produkciók, akkor elhihetik, heogy nekik se fog a fejük fájni, hogy hogy izzadják ki Kienu Reevesnek a köv 30 milkót a köv Mátriksz részre.

    4. Sok kedvencem van, A Solarist is szeretem, (szigorúan az eredetit), csak az ma már horror kategória.;) Aki ma meg tudja nézni, főleg az első részét azt meghívom egy mozira.