• endrev
    Zombee, mivel azok az eredmények egy átlagot jelentenek, tehát benne van néhány akár 100%-os pontozás is, lényegében annyi történt, hogy Te azok közé tartozol, akik magas százalékot adtak ezeknek a filmeknek (most nem nézve, sőt át sem gondolva, hogy én mit gondolok róluk). A nagy kérdés a te esetedben is és a sok negatív véleményű kritikus esetében is az, hogy vajon azért tetszett neked, ami nekik nem, mert igénytelen és műveletlen vagy, így mondhatni akár egy kacsatáncot is el lehet neked adni, vagy azért nem tetszettek ezek az adott filmek sok (a több) kritikusnak, mert ők a műveletlenek és dilettánsok, így nem ismerik fel a valódi szellemi és szakmai értékeket (vagy ha fel is ismerik, valamilyen más szempontrendszer szerint ítélnek).

Ez szerintem örök kérdés marad, hiszen nincs illetékes szakhatóság, afféle "Legfelsőbb Bíróság".

Egyébként én is inkább az utóbbit szoktam tapasztalni: tehát mintha szellemileg vak lenne a 200 kritikus nagy része (ergo nem való kritikusnak). De ez is egy szubjektív megfigyelés.