• Magiszter
    #11
    - Ez a 2 megás net elég... marhaság. Ha youtube-on akarok 720p-ben (ami 2013-ban már alap, hisz a mosógépen is van 720p-t felvevő kamera) megnézni valamit a 2 mega már kevés. Tudom mert nekem 2 napig 15-ről 3 megára csökkentették a netet felújítás miatt és a 720p-s youtube videók megnézése elég idegőrlő volt. Az 5 percnél hosszabbaknál 3-4x is megállt tölteni.
    Szóval ha nem csak az SG-t meg a Gmailt nézed akkor a 6-8 mega ami már kényelmes tempót ad szinte bármilyen online tartalomhoz.

    - Az adatforgalom megint más kérdés. Múlt hónapban ketten neteztünk itthon 0 torrent mellett és hó végére összejött a 80Gb adatforgalom. pedig napi 3-4 órát voltunk csak gép előtt ( ez napi ~600 mega adatforgalmat jelent ). Ebbe benne van a youtube, picasa, facebook képek és videók, hírportálok, meg 1-2 flash játék a neten, skype, skydrive szinkronizálás. Nem hiszem hogy ez olyan "átlagtalan".
    Hozzá jön hogy ma felraktam a Steam-et hogy a szokásos negyedéves játékadagomat letudjam, ez kb 60 gigát jelent... 2 megás nettel álljon neki az akinek 6 anyja van.