• Laza
    Jaj, ez a másik vicc ... MMO, de igazából csak pár küldit (strike) kell kötelezően multiba nyomni, egyébként mindenen mehetsz egyedül ... sőt, nagyon másképpen nem is tudsz, mert csak barátlistára épít, nincs global voice chat vagy chat, nem azokat teszi egy 'világba', akik kb azonos szinten vannak vagy ugyanazt a küldit kezdték, nincs machmaking, csak a stikeoknál .... hát kérem, ez az MMO-k megcsúfolása :)

És nekem ne mondja senki, mert a WoW-ot évekig nyomtam a megjelenése után ... ja, 10 éve ... nem spanyolviasz ... volt ott 10000 küldetés meg egyebek, insták tonnaszám, loot tonnaszám ... ismételgetni kellett? Hát persze, pár száz órányi tartalomból volt mit :)

BL ... csak az alaptartalom min 50+ óra vagy 100 küldetéssel + az endgame tartalom ... miről is beszélünk? És nem négy helyszínen, hanem rengeteg helyszínen, 5-6 gyártó sok-sok típusú, sok-sok sebzéstípusú fegyverével, amelyek kombinációja kimeríthetetlen tárházat nyújtott ... és ahol volt is értelme a különböző sebzéstípusoknak, ugye ... ezáltal nem csak egyfélét vehettem a nálam lehető három közé.

És a vicc, hogy 1-2 ember meg akarja magyarázni a tömegeknek, hogy ez a normális. Én elhiszem, hogy van akinek ez elég, de ettől még NEM lesz normális! Az MMO-ra hivatkozás meg egyszerűen vicc kategória ... már ha valaki játszott az elmúlt 15 évben MMO-val :)

Szerk:

És Nekem is van olyan kedvenc játékom, amit a többség szaroz ... és magam is látom a gyengeségeit, hibáit, problémáit ... ettől még imádom ... mégsem akarom megmagyarázni a nyilvánvaló ellenkezőjét csak azért, mert nekem jó úgy, ahogy van.
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.28. 20:48:42