15 óra alatt lvl20-on vagy úgy, hogy végigmentél minden küldetésen egyszer. Ennyi a normál tartalom. Nekem ne a ládák keresgélését meg egyebeket hívja már valaki tartalomnak, mert falra mászok.
Van 15 órányi tartalom, aztán ismételgesd azt különböző nehézségi szinten, ez a játék lvl20 után. A patrolozást is hagyjuk, mikor csináltam és egymás után ugyanazt a 3 küldit adogatta ... egy óráig volt érdekes, aztán kuka.
Én elhiszem, hogy élvezetes a játékmenet, aláírom, és is élvezem. 16 órám van benne, 20-as vagyok, végigmentem egyszer mindenen. Innentől meg farmolhatom ugyanazokat a Strikeokat vagy PvP-zhetek, így keresgélhetem a lootot, amit baromira nem dobál, a küldi végégn is jó ha ad valamit, meg gyűjtögethetem a reput és pontokat, hogy vegyek majd egyszer belőle valamit, mert ugye azt is aprópénzként osztogatja.
Ma fél órát löttem kicsit a Treasure Cave 2.0 -nál, és több cucc esett, mint előtte több órányi küldi és strike alatt ... ahol eleve csak zöldek estek, ott meg két kék is ... hagyjuk.
Szóval van kb 15 órányi ... de ok legyen 20 órányi tartalom, amit aztán ismételgethetsz orrba-szájba, még egy minimális random faktor sincs benne, mint a Diablo 3 30 órás kampányában.
A BL2-ben is 155 órám van egy lvl51-es kariban ... és nem azért, mert mire elértem az 50-ig már rég kint volt a szintnövelés.
Itt benne van 16 órám a kariban, még beleteszek 10-et és már halálosan unni fogom, mert ugye az nem fog másról szólni, csak a strikeok ismételgetéséből.
Lehet pár százezer embernek elég a 15 órányi tartalom ismételgetése végtelen (bár szerintem a strikeokon kívül mást nagyon nem ismételgetnek az emberek, max a robot által adott repu kihívások miatt), de millióknak baromira nem.
De nem baj, még alig több mint két hét, és itt az új BL :)