• Laza
    Ez a loot dolog teljesen kiszámíthatatlan és össze vissza ... az ok, hogy kb minden tök ugyanolyan, alig vannak statok, de hogy 21-esen a kék engramokból 16 vagy 18-as cucc jön mindig tök random, az érdekes.

Küldi/strike alatt jó ha esik valami zöld, amit azonnal bontok, amúgy max a végén izgulhatok, hogy ugyan már ne egy hanem két cuccot sorsoljon, és még használható is legyen ... valamiért imádja a játék a sisakokat :)
    De hogy elmegyek a TC2.0-hoz és fél óra alatt 5 kék engram (+ zöldek), azért vicces ... mondjuk az is, hogy ugyanabból a fegyverből (név minden) adott végül egy 16-os és egy 18-as verziót ... köszönjük :)

Egyébként az is vicces, hogy élvezem a TC2.0-át ... ott vmiért mindig egyedül vagyok, gondolom ott mikor tölt előtte az megint más instance, vagy nem tudom, de jól elvagyok, mint szenvedjek a puggal egy strike-on, ahol a lvl22-esbe még 19-esek is bejönnek, aztán megy a szenvedés ezerrel, 5mp-enként döglik ... és ha szerencsénk van végig tudunk menni úgy, hogy valaki nem megy ki a felénél ... ja mert amúgy elég hosszúak, és ugye csak a legvégén van 'jutalom', azaz mikor félbe kell hagyni, mert valaki vagy béna vagy kiszáll menet közben, akkor az baromi kellemes.

Legalább lenne a sima küldetésekre is machmaking ... komolyan mondom, van egy rakás nehézségi szint, de csak a strikeokat lehet nyomni puggal ... ez mekkora baromság.

Bocs, hogy ilyen vagyok, de hát Én játszanék, csak a játék nem enged :D