swbw.jpg
  • Zarache87
    #2608
    Hello

    - Sajnos a multiplayer jatekokhoz nem igazan szoktak magyarositast csinalni meg ha van egy kisebb single player kampanya is, de talan lehetseges. Viszont a filok modositasa a multiplayerre bann veszelyes is lehet.

    - Igen azok sima csatak pontosan ugy mint a Battlefield szeriaban.

    - A karakterek prgoressionje itt picit masabb. A fegyvereket az alapjan nyitod fel, hogy mennyit oltel az adott class-al viszont az attachemnteket ugye az adott fegyver killjeinek szamo oldja csak fel pont ugy mint a BF szeriaban. Viszont a classok itt nem az xp-rol fejlodnek attol csak a rankod fejlodik. Hanem a kartyaktol fejlodik egy adott class. A kartyaidnak az ossz szintje hatarozza meg a classod szintjet.

    - Galactic Assault modban illetve Starfighter Assault modban a hosok csak akkor hozhatoak be ha megvan ra az adott pont mennyisege. Viszont akar nem abbol az erabol szarmazo host is lehozhatsz tobb BP-ert cserebe. Viszont ha csak hosokkel akarsz jatszani arra ott van a HvV mod ami egy 4v4 csata hosok kozott.

    - A hosok ugyan azon a kartya rendszeren mukodnek mint az alap trooperek sot a reinforcment,jarmuvek es a hajok is mind ezen elf alapjan mukodnek.

    - Sajnos magyar GYIK nincsen es amig szab07 a hazigazda nem is lesz itt mivel zero figyelmet tanusit a forum fele igy lekene ot cserelni.

    - Kezdesnek en azt ajanlom neked, hogy ha ladakat akarsz venni akkor Hero Crateket vegyel mert az eri meg a legjobban. A crafting partsost meg halmozd fel addig amig nem tudod, hogy melyik kartyakat szeretned fixen huzni.