thecrew.jpg
  • Ratrak
    Hínnye. Ma végre felmentem kicsit kipróbálni a játékot, és mérhetetlen csalódásomra az irányítást megváltoztatták, kapott "fixen rögzített" dolgokat a kontroller pl., szóval most "tanulhatok újra" vezetni kontrollerrel... (én Gran Turismo 3 óta úgy vezetek (vezettem), hogy bal analóggal kanyar, jobb analóggal gáz-fék, ravaszokkal sebességváltás. Tök megszoktam már. Most meg kénytelen vagyok a ravaszokkal gáz-fékezni, és a jobb analógon sebességet váltani, amit én nem szeretnék - de kötelez rá a játék. Menjen a sistergős istennyilába!!!) Ezt miért kellett?!? Volt egy jó rendszerük, amit elrontottak, gratulálok... Miért nem tehetem oda az irányítást, ahova én akarom? Ivory Tower, ez epic fail!

A kormányt először nekem sem érzékelte normálisan, de kilép-belép megoldotta a dolgot.

Az új minimap sokkal jobb, mint a régi volt, de a bal oldali kombóműszer (ford. szám-sebesség-nitro-stb) sokkal kevésbé kontrasztos, ergo kevésbé jól látható. Reméltem, hogy nem marad így a béta után, vagy legalább a lehetőségét biztosítják, hogy meg/visszaváltoztathassuk (kb. NFS UG1 óta alap?!) Újabb kihagyott ziccer...

De vezetni még mindig jó, a P 69-es Camaroval akkorát drifteltem a havasokban, hogy a fülem is kettéállt.... :)