-
COL_Bratt_Shaw #11360 AAA, dehogy is, csak olyan muanyagos az a krom, amugy a motorok bejonnek a jatekban, nomeg 300 folott amugy se lesz olyan reszletes az a krom. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mas:
Amugy bejon a tobbi spec is, dragster eloszor nagyon unalmasnak es ocskanak tunt, de vegul ahogy elkaptam a rajtot, az is megtetszett, foleg ha crewba toljuk. A summit is eleg jo, nekem bejon ez a kis versenges, ami gondolom havonta lesz. 30 valahanyadik helyen zartam osszesitettben, holott foleg csak a single versenyeket toltam, meg a monter arena-ban se "csaltam" a dupla backflip-el. Drift az elbol bejott, kezifek egyenlore nem mukodik rendesen, ill. betonon is so-so, de pl, havason, ill. esoben, manualis valtoval, elegge ott van.
Lehet hogy nem a legpraktikusabb update, de szerintem a jatekelmenyhez csak hozzaadott, nem is keveset. Akinek az elejetol fogva gondjai vannak a game-el, az egy masik jatekot varhatott, ami nem jelenti, hogy ne mennenek abba az iranyba idovel, de nem egyhamar az tuti.
Kapcsolodasi gondokat megertem, holott nagyreszt csak itt hallok roluk, inkabb a lagg-al kapcsolatos panaszok az altalanosak, ami tenyleg bosszanto, de a ubi is megirta, hogy a dedikalt szerver bevezetese, havidijassa tenne a crew-t, amit a tobbseg tuti nem akarna, igy sajna 3-4 emberrol le kellett mondanom, mert egyszeruen szaggat a taffic ha veluk gurulok. Amugy vannak mar otletek a session host kerdessel, remelhetoleg javul majd.
Nem az en hibam, hogy nekem es meg sokaknak bejon a game, ez nem jelenti, hogy nem varok bizonyos dolgok beepitesere, de jelenleg is elvezetesnek talalom, ez van. Most, hogy felvasaroltak oket, valoszinuleg hosszu eletu is lesz a jatek, ugyhogy sok csiszolas jon meg idovel, akinek nem jon be addig az rakja felre, tomondatos panaszoktol nem fog a jatek valtozni, foleg hogy a tobbsegnek, egyenkent, kulonbozo problemaja van vele, a legjelentektelennebb aprosagokig beleertve. Latom a ubiforumson nap mint nap. Ettol fuggetlenul, a rendszeresen jelentett dolokat ok is javitani szeretnek, gondolhatod, hogy amit olyan sokan kernek ujra es ujra azzal fel akarnak vagni, es marketingkent felhasznalni, de sajna sokszor az uzletpolitika uti ezeket egyenlore.
Mukodo tukor is a konzolosok miatt nem valosulhat meg, mert nem tudjak ugy beoptimalizalni, hogy ott is fusson, pc-re opcionalisnak pedig nem akarjak berakni, nehogy felhaboritsak a masik tabort vele.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.10.24. 19:23:03