status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Minden ellenségnek megvan a gyengéje. Én jelenleg 29 es szintű vagyok, de egy 24 es AS lila fegyóval megyek ami elektromos és tüzes sebzésű ráadásul nem fogy ki csak hűlnie kell.Plusz van egy SMG ami fagyaszt és mérgez. Ezzel a kettővel mindent meg lehet pillanatok alatt oldani. De van még egy célra vezethető rakétavető meg valami brutál erős sima mezei zöld shotim. Az egy 28 as színtünél közelről első lövésnél eltünteti a pajzsot plusz felrepití, második lövéssel felrobbantja. :-D A cuccaimból adódóan meg soha nem fogy el a lőszer... Ez a játék ilyen. loot loot loot és próbálni, hogy mi az ami a legjobb összeállítás!!! Mert végtelen variáció van. Van egy legendary pajzsom az pl 0 értékű pajzs tehát nincs pajzsod viszont az extra, hogy azonnal tölt életet meg más 1000 dolgot csinál. Bizonyos helyeken nagyon jó tud lenni.És aztán tegnap kb 40 szer öltem meg a chupakabrát meg a loot manót ebből 50 legendary cucc eset, amit szépen el is adtam, mert nem illet bele a cuccaimba... Tehát nem a színe a lényeg, hanem az össz felszerelésben a helye. Azt meg csak így tudod össze szedni. Itt most felejtős az hogy végig mész a storyn... Nem mondom, hogy lehetetlen, de szenvedős az tuti. Ráadásul a kettőhöz képest most az automata gépek is felértékelődtek, mert mindet kötelező megnézni, mivel ott is érdekes kincseket lehet venni. És ugye a leglényegesebb 4 en menni, mert egyedi loot esik mindenkinek és
    4x nagyobb esély van a jó cuccra (trade)! Farmolni viszont egyedül is jó, csak kicsit unalmas pár óra után! Én olyan 2 órát szoktam, ha bele merülök! :-D Brutál pénz és cucc a vége
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2019.09.19. 13:16:46