status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
De én csak Tikal mondandóját egészítettem, ki, a másik témában nem írtam. Teljesen elfogadom Tinman véleményét és tiszteletben is tartom. Mert neki valóban lehet drágának tűnnek az árak, pc-s árakhoz képest pláne, hacsak nem akciókról beszélünk, mert ott vannak kivételek.
Viszont nekem meg a saját oldalamról ezek jó árak.
Ezt nem lehet megvuitatni úgy hogy egymást meggyűzzük, mert nem tudjuk, mindenkinek megvan a saját véleménye, szubjektív hozzáállása, nincs sajnos tényszerű megállapítás, csak szubjektív.
Legalábbis az árakat tekintve.
Ami egyedül tény, az az hogy kb 20 éve közel ugyanannyit fizetük a konzolos játékokért, míg azóta a fejlesztési k9ltségek simán a 10x-esére nőttek. Most ne vegyük azt hogy 1-2 évig tudnak lovagolni egy set-en, vagy egy engine-en...
Semmi esetre sme gondolom azt hogy ezen össze kell vezsnetek, mindkettőtüknek szubjektíven igazatok van, azt kivéve, hogy az arányos drágulás, ami most normál ár lenne, az tény, az 100+ dollár átlagban.
És az is tény, ami vitán fellül áll, hogy ezért vannak darabolva a játékok is.
Mondták nem is 1x, nem is 2x, hogy nem lehet egybe kiadni egy komplett játékot, mert a reál árát nem fizetnék ki a játékosok.
Ez a baj a játékokkal.
Hiába 10x annyi a fejlesztési költség, ugyanazok a területek 10x igényesebben néznek ki.
Ma is 8-10 órás egy DMC meg 15 éve is 8-10 órás volt egy DMC.... ezek tények.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.23. 16:08:54