status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #91753
    Netflix Egy szó csak: Felháborító!

Ez olyan, mintha Spotify-on nem hallgathatnám meg a The Struts ide albumát, mert nem vagyok US/UK régióban. WTF???

De pont tegnap írtam a Pixar ingyen kis filmjéről, ami kb. 12 órán át volt elérhető idehaza, majd ráébredtek, hogy a "piszkos magyar" is nézi, így letiltották számunkra: https://www.youtube.com/watch?v=iYaRZ4TNfus

Hányok ettől az egésztől! Forr a feminizmus, megy a PC ezerrel, de az, hogy giga cégek belefinganak az arcokba, az miért csak engem zavar? Miért lett agymosott egy csomó ember? Miért örülnek annak, ha átvágják őket, ha kevesebbet ér a pénzük?

"ha az az Eagle Flight annyira kell olcsón, akkor mi akadályoz meg abban, hogy megvedd az USA storeban?"

Már megvettem novemberben, de nem én vagyok itt a lényeg. Itt a lényeg az, hogy magyarként trükköznöm kell ahhoz, hogy olyan árat kapjak, mint egy amerikai. De várj! Még csak a bankkártyám se fogadják el, sőt a paypalom se! Nem kell a pénzem... helyesbítek: több pénzem kell. Az egyetlen kiskapu a gift kártya vásárlás. Röhej.

Röviden: Ne kelljen már trükköznöm, tekintsenek már egyenrangúnak... vagy CUMing outoljak, hogy leszbi travó vagyok csillámpóni nemi identitással?