status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Droughert #91752 Netflixes adatok nem tudom honnana vannak, nem vagyok előfizető, de nemrég volt egy cikk arról, hogy nálunk egész jó a helyzet, ha az elérhető tartalom mennyiségét és az előfizetés árát nézzük. Tessék
A másik felét még mindig nem értem, ha az az Eagle Flight annyira kell olcsón, akkor mi akadályoz meg abban, hogy megvedd az USA storeban?
Oké nem fair, hogy nálunk is olyan árszabás van mint más, nyugati országokban, ahol az átlagkeresetek sokkal magasabbak, de ezen nem tudunk változtatni, ez van. Majd ha nem lesz bevétel akkor változtatnak, de amíg ennyiért el tudják adni, addig ennyiért lesz a storeban. Ha nem tetszik és olcsóbban szeretnél vásárolni, akkor ott a lehetőség kihasználni a kiskapukat. Semi nem akadályoz meg abban hogy létrehozz egy usa/indonéz/hongkongi accountot. Én megtettem, ott vásárolok ahol olcsóbban meg tudom venni a számomra érdekes tarttalmakat.
Vettem 8000Ft-ért Wildlands Gold editiont, akkor amikor itthon még az alap is 10000Ft fölött volt akcióban, 800Ft-ért Shadow of Mordort, 1800Ft AC Ezzio editiont.