status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #91674
    Tudod az a baj ezzel, hogy nem igazán érzem én sem, hogy nagyon óvatosságra intenéd a népet OLED témában. Na most képzeld el azt a helyzetet, amikor ezen felbuzdulva vesz valaki egy 500 ezres tv-t, egy szerényebb fizuból. Majd 1 év múlva jön ide sírni, hogy a pixel frissítés se segít már rajta. Akkor vagy nem szólsz semmit, vagy megvonod a vállad, és beírod, hogy előfordul/user error. Aztán jön a garis kálvária, aminek során ERŐSEN valószínű, hogy a user beégett tv-jét nem cseréli ki az eladó/gyártó, arra hivatkozva, hogy a manualban benne vagyon, hogy a statikus tartalomra kiemelt figyelmet kell fordítani.

Nekem pl. a tálca iszonyú sokat van kint a képernyőn, sőt mióta trónörökösöm is van, azóta egy cam képe is (kvázi bébiőr), amit persze néha manuálisan helyezgetek, de idén lett 2 db. dead pixelem a W8-as Sony-n.

Ettől függetlenül én is nagyon köszönöm a véleményed és meglátásaid, szerintem mindannyiunk hasznára válik, hiszen a konzolunkhoz/PC-hez előbb-utóbb úgyis mindenkinek kell display