status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nah végre valahára lepörgött nálam is a Red Dead 2. Azt kell, hogy mondjam, vegyes érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban. Egyrészt lenyűgözött a brutálisan részletesen kidolgozott western világ... másrészt meg elszomorított, hogy az alapvető játékmechanikák semmit sem fejlődtek 2010 óta. Hányszor anyáztam, mert nem jó fedezékbe ment a karakter, vagy nem azt csinálta, amit éppen akartam. Hányszor anyáztam a nyomorék célzás és a dilettáns gunplay miatt. Na meg az a sok lovaglás. Voltak helyek ahol szó szerint majdnem elaludtam a játékon!! Na meg, hogy mennyire túl van nyújtva az valami félelmetes. Lazán kilehetett volna vágni kompletten 1 fejezetet a végéről. Nem akarok spoilerezni, de a levezetés túltontúl hosszú, és történeti szempontból a küldetések felének semmi értelme az utolsó két fejezetecskében.
Ha ezektől a hibáktól eltekintünk az év egyik legjobb játékát kapjuk még így is. De ettől függetlenül nekem az év legjobbja mindenképp a God of War, mögötte a Spider-Man, a Red Dead 2 meg a harmadik. Csupán azért, mert az első két játék nem elég, hogy gyönyörű, de a játékmenet is egészen zseniális lett, plusz az irányítás is patent, semmi gond nem volt. Na a Red Dead 2-ről ezutóbbi nem mondható el. Nekem ez rengeteget von le egy játék értékéből, ha dilettáns az irányítás... evvan.