status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • partizan182
    Simán lehet hogy a set & setting sokat ad az élményhez: én ezeket az asszonnyal összegabalyodva, kontrollert passzolgatva, döntéseket megvitatva játszom, lehet hogy ez teszi számomra azzá ami. Meg (néhány extrém kivételtől eltekintve) újra nem játszunk semmit, így is évekre visszanéző backlogom van, szal a tény hogy a döntéseim szart se változtatnak mindegy lesz.

Syberia 2-t én anno be sem fejeztem, nagyon langyi volt. Grim Fandango remasterben meguntam hogy 10 percenként a walkthrough-hoz kell nyúlnom és year 3-nál letettem. Dreamfalls addig ment amíg a szuper lopózkodós "játékmenet" a közepén fel nem baszott annyira hogy töröltem a francba. Broken Age nagy nehezen végigment, de a puzzle-okból csak az maradt meg hogy háromból kettőt utáltam. Ezeket mind imádtam volna ha nem akartak volna kényszeresen "játékmenetet" erőltetni: sztori / karakterek / hangulat elvitte volna a hátán őket.

De ez én vagyok, ahogy írtam más-más midnenkinek a preferenciája / ideje / tűrőképessége. Én csak azt mondom hogy ezek a minimálgameplay sztorifókuszált cuccok nem objektíven értéktelenek. Max annak aki nem szereti az ilyesmit. Én meg a tankos stratégiát nem szeretem, de attól még nem feltétlen szar.