status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #90280
    Hát bevallom, most nem volt különös célom, csak érzem, hogy nemsokára lesz valami, talán 2019-ben.
    És azért bevallom, ez a Forza Horizon 4 is megtetszett, a Forza 7 is bej9tt, ellenben a 6. résszel.
    Aztán volt, vagyis van lehetőségem szerezni egyet.

Tanakodtam egy Switch beszerzésén, de ha kijön valami, vagy Gamepass-t veszek, akkor azért elég badass X-en játszadozgatni.... :)
    Engem mindegyik platform vonz, mindegyik más miatt.
    Nehéz elmagyarázni, meg miért ennyi mellé egy újabb, nem tudom, de a Forza Horizon 4 tuti meglesz, mert a 3 is jó volt néha bemenni kocsikázni, még ha a story mode-ot nem is viszem végig.

Meg most pl eszembe jutott végigvinni a Halo sorozatot, az 5. kimaradt ugye, aztán ezen a régi collection is szebben futna.
    valszeg a többi régi játék is, gondolom én, hiszen azok is X360-as játékok.

Most csak az élet nagy iróniája asszem, hogy tavaly előtt vagy mikor megvettem az X One-t, Pont a Ride of The Tomb Raider-el együtt.
    Most meg mikor eszembe, vagyis esélyem van venni egyet, PONT megint Shadow egybe pack-ot kapok... :D Szóval az élet iróniája kicsit.

És mind2 alkalommal OKTÓBERBEN vettem a gépet meg és mind2 esetben ugyanaz az ismerősöm segített. :D
    Mindezt úgy, hogy pont a TR trilogia azon 2 részét kaptam ingyen, amiket pont a leggyengébbnek tartottam a 3 részből. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 12:49:46