status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Megint elmentél az alagút másik végére. Nem olyan puzzle kell ezekbe, amiken 20 perce agyalsz és lassan vered a google-be "walkthrough", hanem olyan feladvány/kihívás kell bele, ami oda illő, mert amik most vannak benne, azok nullák, semmik, nem is feladványok, csak kötelező gombnyomogatás. Amikor van egy átvezető, majd mehetsz 12 métert, hogy 1 db. liftgombot megnyomj, majd jön egy újabb átvezető az ki szerint játék? Ez egy semmi, egy vicc. Fogalmam sincs, hogy a francba gondolják ezt komolyan a fejlesztők.
A Syberia egyébként pont azért jó példa, mert úgy tudott kalandjáték lenni, hogy közben az nem ment sem a hangulat, sem az érzelmi oldal rovására. Lehet ezt jól csinálni.
A TWD1 anno nekem is bejött, de másodjára tolva már beláttam, hogy ez is pontosan az 1 patronos limonádé esete, pedig kb. ez az egyetlen játékuk ahol a kaland elemek és a mozi között még egész jól egyensúlyoztak. A Wolf remek történet és közeg volt, de játéknak értékelhetetlen. Ha most megpróbálod felidézni, milyen elemre emlékszel belőle, ami játék és nem történet/karakter/dráma gyanítom bajban leszel. Érthető.
Nem. Nem azt írtam, hogy Demon's Souls kihívás kell ezekbe, hanem azt, hogy nem játékok, mert nincs bennük már szinte semmi, amitől azok lennének, autoplay cuccok. Mindegy, hagyjuk, nem vezet ez sehová. Eof.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.10.04. 08:00:19