status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hidd el a havi 11$-ért nekem is iszonyú nagy grátisz a sok AAA cím, meg minőségi indie amit kapok érte. Örökre. Family sharinggel. Ha feldobom a talpam a nejemé az accom (4000 játékkal, nem írtam el), vagy a Boy!-é.
A retrót nagyon szeretem. Jelenleg is pörög a Heroes 2 (22 éves játék) "rossz" kampánya, de minden évben van rajta kívül is 1-2 cím, amit pótlok. A minőség örök... egy Lands of Lore 1 számomra ma is majdnem u.e. képes nyújtani, mint anno, ugyan úgy képes vagyok érte lelkesedni.
Nekem 3 év alatt PC-re 2000+ cím gyűlt fel a Steam accra, pedig már volt rajta u.e. Fillérekből és nem csak a legalja, nyilván kerül bele olyan is.
Másikra: Több, mint 4 éve vagyok aktív Heartstone játékos. Teljesen F2P tolom és tökéletesen elvagyok vele, nem érzem, hogy hátrányban lennék... persze pár hátlap így nem járt, meg Hero Skin-ből sincs meg az összes, de ez ugye a játékot semmiben sem befolyásolja. És igen, ismerek olyat is, aki beletolt 100 ezret és már rég kiszállt. Talán pont ez volt a baj... ha a magad erejéből, skillből szerzed meg a dolgokat sokkal értékesebb, mintha csak úgy kapod a Mastercardért.
Uram... a Destiny 2-met, amit dettó 400 Ft-ért kaptam (2018 június!) még be sem aktiváltam. Pont erről beszélek. Iszonyú mennyiségű nagy nevet kapnak a PC-sek olyan áron, hogy már nekem ciki. És te továbbra se örök jogot kaptál a Destiny 2-re, hanem bérled. Nekem végleges. Ha eladom a Bnet accom az árát emeli. Igen, tudom... nem eladható elvileg. Elvileg :-D