status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nyilván: Kinek mi a szemét.
Nekem egy Surge nem szemét, ahogy egy Hat in Time sem az és általában ezekben a monthly jóságokban 3-4 ilyen húzósabb cim akad és amire tényleg én is azt mondom, hogy szemét, az 1-2, de inkább 1, vagy néha 1 sem. De ha ez nem lenne, a PC-s digitális játékárak akkor is elképesztően alacsony árakat tudnak hozni még AAA címeknél is, ami konzolon nagyon ritkán jellemző, vagy más régióból, vagy sok sok év múlva. PC-n is nagyon drága a Day1 gaming, de 2-3 év és brutális árzuhanás vanik és akkor ezt fűszerezik meg az ilyen bundlik még extraként.
"Azt nézzük meg hogy egy akár Shadow TR 12k pc-n újonnan, erről lehetne párhuzamot vonni. :)"
Ezzel most megfoglak könnyen, mert a Tomb Raider 2013 PC-re kb. 3x volt bundlis cím. 2015-ben, vagyis halálpontosan 2 évvel a megjelenése után már a kulcsos oldalakon is ilyen 3-4$-t se ért. Slusszpoént, hogy Amazonon volt már 2€ se! Nekem is volt belőle fölös példányom, kb. csokiért ment el.
Aztán a köv. rész a Rise of The Tomb Raider meg a GTX kártya tulajoknak járt teljesen ingyen, pusztán serial alapján! Ergo nekem ez teljesen free lett meg. Mégis ez is 2x volt azóta bundlis cím (először 2 évvel a megjelenése után)... ha jól körülnézek talán még nekem is van belőle egy fölös példányom ;-)
Ennek analógiája alapján, a Shadow TR 2020. szeptember vagy októbere körül megy le kutyába.
A nagy kérdés az, hogy kinek mi és mennyire sürgős. Nekem a TR tetszik, jól elvoltam vele, de annyira egyik része sem jó, hogy 20k-t adjak érte. Ahhoz nekem egy GTA V, RDR 2 szintű terméket kell letenni az asztalra, hogy szavazzak rá Day1. A TR ehhez a ligához éppoly kevés, mint a feldarabolt Pók.
Gamepass van PC-re is, Origines access dettó. Előbbi rém olcsó, egyre gyakrabban van 200 Ft-ért, meg persze Növidiának is elég durván alakul ám a szolgáltatása... félelmetesen jól működik már most is.
Egy biztos, hogy mivel pluszban zártam a konfig upgradet, így nem is nagyon van mit számolgatni, hogy az előző konfigon letolt kb. 80 játék az mennyibe fájt (kevésbe) és mennyibe fájt az előző konfig.
Szoktam volt mondani és tényleg igaz, hogy nekem a jelenlegi (8700k+1080TI) konfigba ott a Commodore 64-em, az 1541/II-es drive-ja, de a Sega Megadrive-om is. (Elad, visszaforgat, hozzátesz picit, repeat.)