status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #90025 A kérdésre nehéz egzakt módon válaszolni, mert az árak és lehetőségek változnak, az utóbbi időkben pláne így ment.
Hozzávetőleg, ha 2 és fél éve ráköltöttél a 300+k pluszt PC-s hardverre (kérdés, hogy ha ott is indulsz meglévő hardverekkel, azokkal mennyit tudsz fogni), akkor lett volna egy erős géped, és még most is versenyképes lenne a Próval, leszámítva a checkerboardot. Így visszanézve jobban jártál volna így, mint váltogatással (lásd bányászláz). Csak ahhoz még kellett volna venni játékot meg kontroller(eke)t. (Vettem DualShock 4-et is PC-hez és PS3-hoz, de az előbbihez valahogy nem azt használom már, mert a legtöbb játékhoz van jobb opció.)
Minden attól függ, hogy ki mivel akar játszani, és milyen szinten (lehet venni drágán Xbox One X-et meg XX80 Ti-t, vagy kompromisszumokat kötni). A címeken túl a mennyiséggel is, és hogy megfelelnek-e az előfizetések kínálata, vagy sem. Látod, Tinman ipari mennyiségben játszik mindennel, nála máshogy jön ki a történet. Az adott időszakban nálam sem 19 játék ment le, hanem 66, ebből 9 konzolokon (de PC-n is ment emulátor, persze olyan játékokkal, melyeket megvásároltam), de ebben a multizás, a "végigjátszhatatlanok" vagy nem teljesen befejezett játékok nincsenek benne.
Az is egyéni, hogy eladható-e a PS3, én még használom, mert van, ami nincs másra, remasterként se, így nem "tudom" beszámíttatni PS4-be. Nálam a visszafelé kompatibilitás hiányosságai jelentik a egy nagy rákfenéjét a konzoltémának, mert a PS3 is PS1-2-3-as játékokhoz kellett, és PC-n is pörög minden korú, minden műfajú jóság. Van olyan játékom, melyet 10 évvel a vásárlás után most tervezek csak felbontani :) Szerencsére PS4-en is - a jellegéhez mérten - sok minden elérhető, de PS3 után és PC mellett szinte csak az exkluzívok maradtak számomra rajta.