status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kojiro
    Aki a legfrissebb játékokkal akar játszani, és azokat lebörnöli, annak mindig is drága lesz a videojátékozás.
    Én Pc-n és Konzolon is játszottam mindig is. Nem nagyon van különbség abban, amit ráköltöttem.
    Két és fél éve vettem a PS4-emet 110 körül (újonnan) és ebbe beleszámolták a PS3-at 45e-ért, a lemezes játékaimat (10+ db) meg 35e-ért, így került a PS4-em 30e-be + vettem még egy irányítót 18e-ért és egy éves PSPlust 15e-ért = 63e.
    PS4-en az elmult 2 és fél évben egy lemezes játék volt, már kizárólag digitálisan veszek gamet. És mindig akciósat.
    Nekem nem kell egy vadiúj játékkal azonnal játszanom, van mivel tolni így is. Megvárom, amíg valami akciós, vagy ingyen van és akkor szerzem meg.
    Egy héttel ezelőttig 19 játékot vettem, amivel játszottam is ebben a 2 és fél évben. 10+ platina. A Skyrimot pl. PS3 után PS4-en is kiplatináztam. Tudom, mivel szeretnék játszani, és azzal játszom is.
    Számolhatunk játékonként 7e forinttal, az PS4-gyel meg a 3 év PSPlusszal együtt: 63 + 15 + 15 + 7*19 = 226e HUF. Ennyit költöttem PS4-re 2 és fél év alatt.
    Most vettem egy PRO-t, 128e volt, ebből lejön az előző gépem ára 60e, az 68e. Elgyengültem, úgyhogy vettem egy Spider-Man játékot is 18e-ért. Szóval most PSPRO 20 játékkal 309e. Ez 2 és fél év és közben 2x váltottam jobb gépre.

PC-vel hol lennék árban, ha eredeti gameket is akarnék venni, hogy menjen a multi? Ha mondjuk ott is újítottam volna 2x ez idő alatt?